Neem contact op

en deel je online wensen

Webcontent 4 You

Banne 5A
1161 BJ Zwanenburg
info@webcontent4you.com

Tel: +31 20 600 2990
KVK: 61098612
BTW-ID: NL002172758B63


Wij komen graag langs

Vul het onderstaande formulier in als je meer wil weten over jouw online wens. Wij kunnen je meer informatie verstrekken en eventueel een offerte toezenden.Ecommerce

Webshop development

Bijna iedere ondernemer in het B2C als B2B willen een eigen webshop. Hiermee is het mogelijk jouw producten en of diensten een flinke boost te geven. Het ontwikkelen van jouw online webwinkel wordt gerealiseerd met de laatste technieken en inzichten.

Lees hier verder
Euronorm Drives
Webcontent 4 You icon

Ontwerp en strategie van jouw online webwinkel

In ons eerste ontwikkelingsfase bespreken wij een gedegen strategie die bij jouw opbouw past. Wij besteden daarom ook veel aandacht aan het ontwerp van jouw webshop.

De volgende punten worden ook opgenomen in het opbouwen van jouw webwinkel; responsive design, ingericht met de nieuwste technieken, up-to-date, maximaal ingericht voor conversie en gebruiksvriendelijk voor elke doelgroep.

Geïnteresseerd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie?

Neem contact op!

WooCommerce WordPress

Wij gebruiken het webshop systeem WooCommerce van WordPress. Dit is een van de betere CMS webshop systemen die beschikbaar is. Het betreft heeft een zeer eenvoudig beheersysteem, uitbreiden kan ter aller tijden, koppelingen met diverse externe systemen mogelijk en contentbeheer kan geautomatiseerd worden door middel van diverse product files.

Webwinkel hosting

Een e-commerce systeem vraagt net even wat meer van een server. Het is gebleken zodra je een webwinkel start dat daar een sterke server achter dient te draaien. Reageert de server traag dan kost dat simpelweg klanten. De bezoeker/klant zal de webshop helaas verlaten. Vraag daarom naar ons hostingplatform voor e-commerce systemen. Wij kunnen je een passend pakket aanbieden.

Onze webwinkel werkwijze

Onderstaand de stappen hoe wij te werk gaan bij het opbouwen van een webshop. Heb je vragen over een van de punten neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en alles nog eens extra kunnen toelichten.

Strategie

Het online verkopen wordt steeds drukker en complexer. Daarom een goede uitgewerkte e-commerce strategie is zeer belangrijk geworden. We zorgen voor een goed en duidelijk plan welke wij onderbouwen. Ook een belangrijk punt is geworden het online adverteren. Deze punten worden besproken in onze meeting.

Ontwikkeling

Zoals eerder beschreven gebruiken wij het e-commerce platform WooCommerce van WordPress. Hiermee ontwikkelen wij jouw webwinkel met de laatste technieken en wensen. In deze ontwikkelingsfase gaan wij ook goed kijken naar het design wat goed aansluit bij jouw doelgroep.

Testen

Nadat wij de ontwikkeling hebben voltooit gaan wij het gehele systeem doortesten. Hierbij zullen wij jou nou in betrekken zodat wij 100% zeker zijn dat alles functioneel werkt.. Ook vragen wij dit om zo te kijken of wij nog kleine design wijzigingen moeten doorvoeren.

Oplevering

Nadat wij 100% zeker zijn dat de webshop functioneert zoals wij willen wordt de webwinkel opgeleverd. De webshop zal door ons nog enig tijd gemonitord worden om zo te kijken of alles blijft functioneren zoals gewenst.

Vraag een afspraak aan!