Je bedrijf laten groeien met een professionele en slimme website.

Val op en bespaar tijd om een website te laten maken. Een doordacht design met slimme technieken en een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Wij ontwikkelen een passende website voor jouw organisatie.

Offerteaanvraag

Ontwikkeling website

Een aantal voordelen als je een website door ons laten maken.

 • Professioneel design
 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive design
 • Uitgebreide hosting
 • Snelle website
 • Geen uitdaging te groot
 • Eerlijke prijzen

Optimalisatie

Optimalisatie van je website is belangrijk voor de positionering in de zoekmachines.

 • SEO optimalisatie
 • Pagespeed optimalisatie
 • Bronoptimalisatie
 • Beeldoptimalisatie
 • Cache configuratie
Full-Service Web-development

Een professionelewebsite laten maken

Het opbouwen van een professionele website kost tijd en vergt veel aandacht. Daarom voordat je een website laat maken is het belangrijk je doelen vast te stellen. Dit is immers duidelijk voor je zelf, maar ook voor de ontwikkelaar.

Bij een professionele website moet je niet alleen letten op het design en gebruiksgemak, maar ook of de website goede programmatuur bevat zodat de website bijvoorbeeld full-responsive functioneert.

Door onze diversietijd aan projecten hebben wij een breed scala aan kennis kunnen opbouwen zodat wij voor elke organisatie een passende website kunnen ontwikkelen. Voor ons is geen klant te klein of té groot en als belangrijke regel hanteren wij: wat we beloven, maken we waar.

Website laten maken design

Je bent in goede handen!

Al meer dan 150 klanten gingen je voor! Hier zijn wij uiteraard erg trots op wat wij vanaf 2014 hebben opgebouwd. De leuke projecten die wij mochten uitvoeren en het sparren met de klant over het ontwikkelen van de nieuwe website.

Bekijk hier onze projecten

Ontwikkeling van je website

Wij bouwen en ontwerpen goede websites die vertrouwen uitstralen! Centraal staat bij ons het doel van de website, het gebruikersgemak, de technische opbouw, responsive werking en of de bezoeker direct kan vinden waarna zij opzoek zijn. Dit zijn een van de belangrijkste punten bij het opbouwen van een goede website.

De volgende onderwerpen worden nog extra toegelicht: deadline van de website (is het haalbaar met de gewenste doelen), responsive opbouw, domeinregistratie, hosting, onderhoud van het CMS systeem en het optimaliseren van de website.

Je content eenvoudig zelf beheren.

Je website wordt opgeleverd in een gebruiksvriendelijk CMS systeem (WordPress). Daarom is het mogelijk je teksten en beelden aan te passen zonder enige programmeer kennis te hebben.

Lukt het toch niet of is er geen tijd voor dan kunnen wij dit voor jullie oppakken.

Lanceer je eigen webshop

Het lanceren van een eigen webshop is mogelijk via het CMS systeem WordPress en kan op een zeer eenvoudige manier beheerd worden.

Het beheren kan handmatig, maar ook geheel geautomatiseerd. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil meer weten

Wat wordt er eigenlijk bedoeld met een professionele website?

De betekenis is eigenlijk heel simpel! De website voldoet aan de eisen hoe een website dient te functioneren. Website laadt goed wat weer goed is voor je klanten behoud, de plugins draaien op de laatste programmatuur en wij weten wat te doen mocht een plugin uitvallen,

de website werkt full responsive (website past zich automatisch aan op elke schermpje) en er kan met een gerust hart onderhoud worden gepleegd zonder dat er in moeilijke bochten gewrongen hoeft te worden. Kortom jouw website wordt met de juiste aandacht opgebouwd.

Website laten maken

De beste website voor jouw organisatie

Een doordachte combinatie van strategie, design en development dat maakt jouw website sterk. Samen worden de doelen vastgesteld en bedenken de meest effectieve strategie. Na de brainstormfase maken wij een duidelijk stappenplan voor het opbouwen van jouw website. Nadat het stappenplan is doorgenomen gaan wij te werk met het ontwikkelen van jouw website en zorgen dat alle functionaliteiten in de website worden opgenomen.

Snel contact? Bel: 06-14393520
Of vraag een offerte aan

Vragen? Laat het ons weten!