Website laten maken

Je bedrijf laten groeien met een professionele en slimme website. Een doordacht design met slimme technieken en een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Wij ontwikkelen een passende website voor jouw organisatie.

Wat kan je verwachten?

  • Professioneel Design
  • Gebruiksvriendelijk Website
  • Responsive Design
  • CMS Systeem
  • Uitgebreide Hosting
  • Eerlijke Prijzen
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Web-development

Wij bouwen websites met passie envolgens de nieuwste standaarden.

Voor veel bedrijven is het zelf maken van een website geen optie aangezien er genoeg ander werk is en ieder zijn specialisme heeft natuurlijk. Want hoe maak je nu eigenlijk een goede website? Door onze lange ervaring en diversiteit in het ontwikkelen van websites weten wij welke strategie we moeten hanteren.

Wij bouwen jouw website op maat!
Je wil een website waar je achteraf zelf nog teksten en beelden kan toevoegen? Dan kunnen wij je een website aanbieden met een CMS (Content Management Systeem).

Iedere website kunnen we uitbreiden met allerlei verschillende applicaties zoals handige contactformulieren, reserveringssystemen, een webshop en nog veel meer.

Wij bieden ook ondersteuning aan in Google Ads, om je betaalde advertenties te tonen in de Google zoekresultaten.

Wil je eens brainstormen over uw website? Laat het weten via ons contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.

Wij zijn een full-service internet bureau, wij denken oplossingsgericht, vertalen ideeën, doelen en ambities naar een plan, geven advies en ontwikkelen een website die een positieve bijdrage levert aan jouw zakelijk succes.

Ons werk waar we trots op zijn

Bekijk al onze werken

Ontwikkeling van een website

Wordpress icon

Wordpress websites

Wij werken met het CMS systeem Wordpress. Dit systeem kan voor alle soorten websites gebruikt worden zoals basis website, maar ook voor uitgebreide e-commerce systemen waarbij wij de programmatuur gebruiken van WooCommerce.

Responsive webdesign

Responsive design

Wij leveren responsive websites die optimaal werken voor smartphone, tablet, laptop en desktop. Het percentage bezoekers op websites met smartphone of tablet blijven elk jaar stijgen. Daarom een goed functionerende responsive website is erg belangrijk.

Server webdesign

Domein en hosting

Wij kunnen elke domein extensie aanbieden en koppelen met één van onze hostingpakketten. Voor elk soort website hebben wij een passend hostingpakket. Onze pakketten zijn zeer stabiel, draaien soepel en snel en worden tegen een betaalbare prijs aangeboden.

PageSpeed

Pagespeed van je website is één van de belangrijkste punten voor behoud van je bezoekers. Wij voeren regelmatig bron optimalisaties uit op websites om de page performance te vergroten. Is het ook belangrijk voor je SEO strategie? Ja de grotere zoekmachines hechten hier veel waarde aan.

Full-Service Web-development

Wie zijn wij?

Webcontent 4 You is opgericht in 2014 en wij hebben met trots mogen werken aan al ruim 150 projecten van klein tot de grote webshop systemen. Op dit aantal zijn wij natuurlijk erg trots en door deze diversiteit aan projecten hebben wij een breed scala aan kennis kunnen opbouwen. Hierdoor kunnen wij voor elke organisatie een passende website ontwikkelen.

Wordt alles onder één dak opgebouwd door Webcontent 4 You? Ja wij ontwerpen en bouwen al onze gerealiseerde websites, maar wij werken ook samen met bijvoorbeeld andere internetbureaus, ontwerpers, fotografen en reclamebureaus. Heeft u bijvoorbeeld een ontwerp laten opmaken bij een ontwerpbureau dan kunnen wij dit vertalen naar een werkende website.

Wij ontwikkelen zowel kleine tot grote websites van informatie tot e-commerce systemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Over Webcontent 4 You