Webshop laten maken

Je bedrijf online laten groeien met een professionele webshop. Start vandaag nog met jouw webshop en profiteer van het online gemak. Jouw webshop wordt voorzien van slimme technieken met bijvoorbeeld de bekendste betaalsystemen, gebruiksvriendelijke webshop, een overzichtelijk beheersysteem en uiteraard een responsive design.

Wat kan je verwachten bij een door ons gebouwde webshop?

  • Professioneel design
  • Overzichtelijk beheersysteem
  • Responsive design
  • Elke gewenste betaalmogelijkheid
  • Geen maandelijkse kosten
  • Klantenbeheer
Vraag vrijblijvend een offerte aan
webshop laten maken
Ecommerce-development

Waarom een webshop laten maken?

Steeds meer mensen shoppen online. Daarom is de eerste indruk van je webshop erg belangrijk. De webshop is immers de uitstraling en visitekaartje van jouw bedrijf.

Het grootste bijkomende voordeel is dat je enorm veel klanten kunt trekken. Zelfs buiten Nederland kunnen klanten bestellingen plaatsen in jouw online webshop.

Ons werk waar we trots op zijn

Bekijk al onze werken

Ontwikkeling van een webshop

Server webdesign

Domein en hosting

Wij kunnen elke domein extensie aanbieden en koppelen met één van onze hostingpakketten. Voor elk soort website hebben wij een passend hostingpakket. Onze pakketten zijn zeer stabiel, draaien soepel en snel en worden tegen een betaalbare prijs aangeboden.

Wordpress icon

WooCommerce Wordpress

Voor het ontwikkelen van webshops gebruiken wij de programmatuur WooCommerce. Met dit gebruiksvriendelijke platform is vrijwel alles mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om 1 product aan te bieden tot wel duizenden producten met alle gewenste filter mogelijkheden.

Responsive webdesign

Responsive design

Wij leveren responsive webshops die optimaal werken voor smartphone, tablet, laptop en desktop. Het percentage bezoekers op webshops met smartphone of tablet blijven elk jaar stijgen. Daarom een goed functionerende responsive webshop is erg belangrijk.

Page speed

Pagespeed van je website is één van de belangrijkste punten voor behoud van je bezoekers. Wij voeren regelmatig bron optimalisaties uit op websites om de page performance te vergroten. Is het ook belangrijk voor je SEO strategie? Ja de grotere zoekmachines hechten hier veel waarde aan.

Full-Service Web-development

Wie zijn wij?

Webcontent 4 You is opgericht in 2014 en wij hebben met trots mogen werken aan al ruim 150 projecten van klein tot de grote webshop systemen. Op dit aantal zijn wij natuurlijk erg trots en door deze diversiteit aan projecten hebben wij een breed scala aan kennis kunnen opbouwen. Hierdoor kunnen wij voor elke organisatie een passende website ontwikkelen.

Wordt alles onder één dak opgebouwd door Webcontent 4 You? Ja wij ontwerpen en bouwen al onze gerealiseerde websites, maar wij werken ook samen met bijvoorbeeld andere internetbureaus, ontwerpers, fotografen en reclamebureaus. Heeft u bijvoorbeeld een ontwerp laten opmaken bij een ontwerpbureau dan kunnen wij dit vertalen naar een werkende website.

Wij ontwikkelen zowel kleine tot grote websites van informatie tot e-commerce systemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Over Webcontent 4 You