Kroon Boeken

Als auteur creëert zij literatuur voor zowel kinderen als volwassenen. Haar debuut, het kinderboek ‘JOJO EN WOBJE & DE GRUTTENSNOTTENSMURRIE’, werd gevolgd door het Sinterklaasboek ‘DE SINT DIE VERDWEEN’ en het derde kinderboek getiteld ‘AMY EBBIE’. Met het boek ‘LEES ME … KIJK ME…’, dat 22 eigenaardige verhalen bevat, betreedt zij het domein van adolescentenliteratuur.

  • WordPress website
  • Responsive design
  • Koppeling naar Bol.com
  • Domeinregistratie
  • Hosting
  • E-mail pakket
Bekijk Kroon Boeken
Web-development

Kroon Boeken: Ontwikkeling

De website is professioneel opgebouwd via het veelzijdige CMS-systeem WordPress, waarbij we gebruikmaken van de krachtige Woocommerce-shopplugin. In de webshop vindt je de uitgebrachte boeken, waarbij we een koppeling hebben gemaakt naar Bol.com.

Wat betreft hosting en technische infrastructuur, bevindt de website zich op onze eigen beveiligde servers. Dit stelt ons in staat om optimale prestaties en betrouwbaarheid te waarborgen. Naast de websitebeheerfuncties verzorgen wij tevens de domeinregistratie, wat zorgt voor een naadloze en geïntegreerde online ervaring.

Als extra service bieden wij e-mailvoorzieningen aan, waardoor u een volledig pakket ontvangt om uw online aanwezigheid effectief te beheren. Kortom, wij streven ernaar om uw digitale aanwezigheid te optimaliseren met een complete en geïntegreerde oplossing voor hosting, domeinregistratie, e-commerce en e-mailbeheer.

Interesse in een professionele website?Vul het formulier in, en we nemen spoedig contact met u op.

    Ons werk waar we trots op zijn

    Bekijk al onze werken