Website laten maken?

Wij staan voor je klaar!

Webdesign

Een professionelewebsite laten maken

Het opbouwen van een professionele website kost tijd en vergt veel aandacht. Daarom voordat je een website laat maken is het belangrijk je doelen vast te stellen. Dit is immers duidelijk voor je zelf, maar ook voor de developer. Bij een professionele website moet je niet alleen letten op het design en gebruiksvriendelijkheid, maar ook of de website responsive is opgebouwd. Dit is immers een van onze sterke kanten.

Geïnteresseerd? Lees dan verder!
Euronorm Drives
Webcontent 4 You icon

Ontwikkeling van je website

Wij bouwen en ontwerpen goede websites die vertrouwen uitstralen! Centraal staat bij ons het doel van de website, de gebruiksvriendelijkheid van de website, de technische opbouw, responsive werking en of de bezoeker direct kan vinden waarna zij opzoek is (het aanbod van jullie organisatie). Dit zijn een van de belangrijkste punten bij het opbouwen van een goede website.

De volgende onderwerpen worden nog extra toegelicht: deadline van de website en is het haalbaar met de gewenste doelen, responsive opbouw (wat betekent dat voor de website), registratie en hosting voor het domein, onderhoud van de website (waarom dat zo belangrijk is), Wordpress cms en uiteraard het budget.

De afspraak: Graag komen wij bij jullie langs om zo een goed indruk van jullie organisatie te krijgen. Maak vrijblijvend een afspraak of lees nog even verder.

Afspraak maken?

Eenvoudig je content beheren

Je website wordt opgeleverd in een CMS systeem waarmee je eenvoudig je eigen content kan beheren. Dit wordt geregeld met het systeem van WordPress. Je eigen pagina’s opmaken kan daarom zeer snel en eenvoudig.

Lanceer je eigen webshop

Het lanceren van een eigen webshop is mogelijk via het CMS systeem WordPress en kan op een zeer eenvoudige manier beheerd worden. Het beheren kan handmatig, maar ook geheel geautomatiseerd. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Wat wordt er eigenlijk bedoeld met een professionele website?

De betekenis is eigenlijk heel simpel! De website voldoet aan de eisen hoe een website dient te functioneren.

Website laadt goed wat weer goed is voor je klanten behoud, de plugins draaien op de laatste programmatuur en wij weten wat te doen mocht een plugin uitvallen, de website werkt full responsive (website past zich automatisch aan op elke schermpje)

en er kan met een gerust hart onderhoud worden gepleegd zonder dat er in moeilijke bochten gewrongen hoeft te worden. Kortom jouw website wordt met de juiste aandacht opgebouwd.

Vraag een afspraak aan!