Wordpress website

Ontdek de veelzijdigheid van WordPress voor jouw websitebehoeften! Wij zijn experts in het bouwen van op maat gemaakte websites, van eenvoudige presentatiesites tot geavanceerde e-commerce oplossingen met WooCommerce. Laat ons jou helpen om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook presteert en voldoet aan al jouw wensen.

Meer weten over een website laten maken?

Je bent in goede handen!

Al meer dan 150 klanten gingen je voor! Hier zijn wij erg trots op wat wij vanaf 2014 hebben opgebouwd en de leuke projecten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren.

Bekijk hier onze projecten

Website laten maken

Een website laten maken passend bij jouw organisatie met een uniek design.

 • Jarenlange ervaring
 • Uitgedachte werkwijze
 • Unieke designs
 • Responsive design
 • Denken graag mee
Meer info

e-Commerce

Webshop met gebruiksvriendelijk beheersysteem. Geschikt groot als kleine winkels.

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • iDeal, creditcard en meer
 • Professionele uitstraling
 • SEO vriendelijke opbouw
 • Gebruiksvriendelijkheid
Meer info

Onderhoud

Ons onderhoudstraject is zeer transparant en wordt aanbevolen voor elke website.

 • Onderhoud  aan website
 • Backup van website
 • Beveiliging website
 • Monitoren van website
 • Website functie testen
Meer info

Optimalisatie

Optimalisatie van je website is belangrijk voor de positionering in de zoekmachines.

 • Pagespeed optimalisatie
 • Bronoptimalisatie
 • Beeldoptimalisatie
 • Cache configuratie
Meer info
website laten maken haarlem w4y
Full-Service Web-development

Wie zijn wij?WEBCONTENT 4 YOU

Webcontent 4 You is opgestart in 2014 en heeft al ruim 150 websites mogen opbouw voor zijn klanten. Op dit aantal zijn wij natuurlijk erg trots.

Door de diversietijd aan projecten hebben wij een breed scala aan kennis kunnen opbouwen zodat wij voor elke organisatie een passende website kunnen ontwikkelen. Wij werken aan websites van klein tot groot van informatie tot e-commerce systemen.

Meer over ons
Website laten maken Haarlem

De beste website voor jouw organisatie

Een doordachte combinatie van strategie, design en development dat maakt jouw website sterk. Samen worden de doelen vastgesteld en bedenken de meest effectieve strategie. Na de brainstormfase maken wij een duidelijk stappenplan voor het opbouwen van jouw website. Nadat het stappenplan is doorgenomen gaan wij te werk met het ontwikkelen van jouw website en zorgen dat alle functionaliteiten in de website worden opgenomen.

Webdesign HaarlemSnel contact? Bel: 06-14393520
Of vraag een offerte aan

Vragen? Laat het ons weten!

  Onze webwinkel werkwijze

  Onderstaand de stappen hoe wij te werk gaan bij het opbouwen van een webshop. Heb je vragen over een van de punten neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en alles nog eens extra kunnen toelichten.

  Strategie

  Het online verkopen wordt steeds drukker en complexer. Daarom een goede uitgewerkte e-commerce strategie is zeer belangrijk geworden. We zorgen voor een goed en duidelijk plan welke wij onderbouwen. Ook een belangrijk punt is geworden het online adverteren. Deze punten worden besproken in onze meeting.

  Ontwikkeling

  Zoals eerder beschreven gebruiken wij het e-commerce platform WooCommerce van WordPress. Hiermee ontwikkelen wij jouw webwinkel met de laatste technieken en wensen. In deze ontwikkelingsfase gaan wij ook goed kijken naar het design wat goed aansluit bij jouw doelgroep.

  Testen

  Nadat wij de ontwikkeling hebben voltooit gaan wij het gehele systeem doortesten. Hierbij zullen wij jou nou in betrekken zodat wij 100% zeker zijn dat alles functioneel werkt.. Ook vragen wij dit om zo te kijken of wij nog kleine design wijzigingen moeten doorvoeren.

  Oplevering

  Nadat wij 100% zeker zijn dat de webshop functioneert zoals wij willen wordt de webwinkel opgeleverd. De webshop zal door ons nog enig tijd gemonitord worden om zo te kijken of alles blijft functioneren zoals gewenst.

  Web-development

  Wij bouwen websites die goed in elkaar zitten

  Voor veel bedrijven is het zelf maken van een website geen optie aangezien er genoeg ander werk is en ieder zijn specialisme heeft natuurlijk. Want hoe maak je nu eigenlijk een goede website? Door onze lange ervaring en diversiteit in het ontwikkelen van websites weten wij welke strategie we moeten hanteren.

  Wij zijn een full-service internet bureau, wij denken oplossingsgericht, vertalen ideeën, doelen en ambities naar een plan, geven advies en ontwikkelen een website die een positieve bijdrage levert aan jouw zakelijk succes.

  Ons werk waar we trots op zijn

  Bekijk al onze werken

  Ontwikkeling van een website

  Wordpress icon

  Wordpress websites

  Wij werken met het CMS systeem Wordpress. Dit systeem kan voor alle soorten websites gebruikt worden zoals basis website, maar ook voor uitgebreide e-commerce systemen waarbij wij de programmatuur gebruiken van WooCommerce.

  Responsive webdesign

  Responsive design

  Wij leveren responsive websites die optimaal werken voor smartphone, tablet, laptop en desktop. Het percentage bezoekers op websites met smartphone of tablet blijven elk jaar stijgen. Daarom een goed functionerende responsive website is erg belangrijk.

  Server webdesign

  Domein en hosting

  Wij kunnen elke domein extensie aanbieden en koppelen met één van onze hostingpakketten. Voor elk soort website hebben wij een passend hostingpakket. Onze pakketten zijn zeer stabiel, draaien soepel en snel en worden tegen een betaalbare prijs aangeboden.

  PageSpeed

  Pagespeed van je website is één van de belangrijkste punten voor behoud van je bezoekers. Wij voeren regelmatig bron optimalisaties uit op websites om de page performance te vergroten. Is het ook belangrijk voor je SEO strategie? Ja de grotere zoekmachines hechten hier veel waarde aan.

  Full-Service Web-development

  Wie zijn wij?

  Webcontent 4 You is opgericht in 2014 en wij hebben met trots mogen werken aan al ruim 150 projecten van klein tot de grote webshop systemen. Op dit aantal zijn wij natuurlijk erg trots en door deze diversiteit aan projecten hebben wij een breed scala aan kennis kunnen opbouwen. Hierdoor kunnen wij voor elke organisatie een passende website ontwikkelen.

  Wordt alles onder één dak opgebouwd door Webcontent 4 You? Ja wij ontwerpen en bouwen al onze gerealiseerde websites, maar wij werken ook samen met bijvoorbeeld andere internetbureaus, ontwerpers, fotografen en reclamebureaus. Heeft u bijvoorbeeld een ontwerp laten opmaken bij een ontwerpbureau dan kunnen wij dit vertalen naar een werkende website.

  Wij ontwikkelen zowel kleine tot grote websites van informatie tot e-commerce systemen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Over Webcontent 4 You